Damprengøring & -desinfektion

SaniVaps dampbaserede rengørings- og desinfektionssystem

Professionel hygiejne er et gennemgående tema i de løsninger CPH Clean Air beskæftiger os med. Det er det underliggende tema når vi taler desinfektion og luftrensning, der er vores to hovedområder, og vi leverer typisk til steder hvor hygiejne betyder alt: Hospitaler, plejesektoren, sundhedsindustrien, laboratorier, institutioner m.m.

Vi leverer også rengøringsløsninger, der sætter nye standarder for professionel hygiejne. Som alt vi sælger, er det testet og med dokumenteret effekt. Samtidig er vores løsninger skånsomme over for såvel miljøet som arbejdsmiljø.

SaniVap hedder vores system til professionel biologisk rengøring og desinfektion af overflader med damp.

Uden brug af kemiske ingredienser, er damprengøring et miljøvenligt og økologisk valg. Samtidig er løsningen både effektiv og leverer et resultat af høj kvalitet. Med dokumenteret effekt på bekæmpelse af bakterier og sporer – og hvor ergonomi og brugervenlighed er i højsædet.

SaniVap har siden midt 0’erne udviklet udstyr og tilbehør til en lang række behov, der samtidig sikrer et godt arbejdsmiljø. Der er således en række specialudviklede mundstykker, der kan komme godt rundt i alle kroge og hjørner af møbler og hjælpemidler, til en lang række forskellige overflader og også til afløb og vandlåse.

Din kurv
© 2024 Copenhagen Clean Air Company ApS | WebShop af MerkurNord
crosschevron-down