Løsninger

Resultater fra luftprøver foretaget inden behandling

Kunder

CPH Clean Air har årelang erfaring med desinfektion og nulstilling af laboratorier, hospitalsstuer, boliger/plejeboliger, opholdsrum, køretøjer, fly og helikoptere.

Løsningen

CPH Clean Air benytter Mobiwatch robotter til automatisk desinfektion af lokaler med skimmelsvamp. Robotterne udsender en ”tør tåge” af hydrogenperoxid og pereddikesyre i aerosolform, som nemt trænger ind i alle kroge og sprækker af lokalet, og sikrer en fuldkommen udryddelse af skimmelvækst og sporer på alle tilgængelige overflader*. Efterfølgende nedbrydes hydrogenperoxiden naturligt til ilt og vand, og der efterlades kun en midlertidig duft af eddike i lokalet, som forsvinder efter udluftning.

*Kontakt os for en snak om hvor vores løsning virker bedst

Det betyder, at selve desinfektionsprocessen er automatisk og er godkendt med dispensation for efterskyl, idet kemien ikke efterlades på overfladerne.

Alt maskineri og kemi vi benytter, lever op til EU normen for helrumsdesinfektion: EN-17272.

Symptomer

Symptomer på skimmelsvamp varierer fra person til person og minder om allergilignende symptomer, og derfor er det vigtigt at reagere ved den mindste mistanke for skimmel.

De hyppigste symptomer på skimmelsvamp:
  • Irritation i øjne, næse og øvre luftveje
  • Hoste
  • Hududslæt
  • Hovedpine
  • Træthed
  • Koncentrationsbesvær

Farer ved skimmelsvamp

Skimmelsvamp i hjemmet udgør en alvorlig sundhedsrisiko for alle husstandens medlemmer, af flere årsager. Luftbårne skimmelsporer giver allergiske reaktioner hos personer der er følsomme, og vil over tid fremprovokere allergi hos ellers raske individer. Allergiske reaktioner varierer fra nysen og kløende øjne, til hududslæt og åndedrætsproblemer. Personer med astma er i særlig risiko, og risikerer at opleve åndenød, irritation i luftvejene resulterende i hoste, og forværring af deres astmasymptomer. Irritation af luftvejene forårsaget af skimmelsporer øger risikoen for luftvejsinfektioner.

Derudover producerer nogle skimmelsvampe mykotoksiner som er sundhedsskadelige for mennesker.

Det er vigtigt at huske, at personer reagerer forskelligt på skimmelsvamp, og nogle er mere følsomme overfor sporerne end andre. Det er derfor ikke muligt at vide med sikkerhed om der er tale om skimmelsvamp uden at få foretaget en mikrobiologisk test.

Kontakt os hvis du vil vide mere og lad os tage en snak om vi skal lave en plan for at gøre dit indeklima skimmelfrit og sundere.

Din kurv
© 2024 Copenhagen Clean Air Company ApS | WebShop af MerkurNord
crosschevron-down