CPH Clean Air

CPH Clean Air er Skandinaviens førende leverandør af løsninger indenfor luftbåren desinfektion og professionel luftrensning.

CPH Clean Air tilbyder løsninger, som er veldokumenterede og garanteret effektive: Lufthygiejne, desinfektion og allergiforebyggelse. Ingen mikroorganismer i det hele taget, mindre irritation, mindre lugt og færre uønskede partikler i luften, hvor som helst og når som helst.

Vi tilbyder flere valgmuligheder inden for de enkelte områder og sætter en ære i at præsentere den helt rigtige løsning som passer perfekt til såvel behov såvel som pengepung. Vi skal helt enkelt kunne tilbyde mere.

Samtidig er vi kompromisløse i vor søgen efter netop de teknologier som gør arbejdet præcis som der er behov for. Vore partnere tilbyder alle gennemprøvede produkter som er testet og dokumenteret grundigt igennem.

Historie

Under navnet Copenhagen Clean Air Company slog vi dørene op i efteråret 2009. Vores første forretningsområde var luftrensning, og da vi samtidig boede – og bor – i København, var navnet oplagt.

Siden har vi udvidet vores forretning til at omfatte desinfektion, rengøring og andre former for professionel hygiejne. Kernen i vores koncept er stadig: Ren luft, rene lokaler og et renere og sundere indeklima.

i 2018 voksede vi ud af vores små lokaler i Indre København, og flyttede ud til mere plads, lys og luft i Rødovre, hvor vi deler lokaler med bl.a. Kailow og Montagebureauet.

Din kurv
© 2024 Copenhagen Clean Air Company ApS | WebShop af MerkurNord
crosschevron-down