Luftrensning

Brug for support?

Tal med en ekspert

Har du spørgsmål? Så tøv ikke!

Skriv til os døgnet rundt

Du kan altid sende os en mail

Døgnvagt (Support)

CPH Clean Air er eksperter i luftrensning, som navnet også antyder. Vi har over 10 års erfaring i at levere luftrensere i mange størrelser, til ethvert behov og prisklasse. Fra helt store avancerede luftrensere til hospitaler og laboratorier, over professionelle luftrensere af høj kvalitet, til de mindre, men effektive og driftssikre luftrensere til private, virksomheder og institutioner.

Cubair

Læs mere om eCHEM-serien fra Airinspace, der er vores mest effektive løsning til professionel luftrensning.

Gå til produktet

De'Longhi

Du kan købe De’Longhi AC 230 direkte i vores webshop med fri levering.

Gå til produktet

Avancerede, professionelle luftrensere

Med Airinspaces luftrensere har vi sat os helt i spidsen af feltet når det gælder avanceret, professionel luftrensning og dekontaminering. Airinspaces luftrensere er til de komplekse behov, når kun det bedste er godt nok og det kan være et spørgsmål om liv eller død. Effekten er altid testet og dokumenteret.

Løsningerne er særligt målrettet hospitaler og sundhedsindustrien, men er også oplagte for laboratorier, virksomheder og institutioner, der har behov for de bedste og mest veldokumenterede løsninger.

Med afsæt i rumforskning, er Airinspace i dag en globalt førende virksomhed inden for innovativ luftbehandling, luftrensning og desinfektion generelt.

eCHEM-serien byder på flere forskellige luftrensere, der hurtigt og effektivt renser luften i store og små lokaler for bl.a. brintoverilte (H2O2),NOx/kvælstofoxider (NO og NO2), VOC-dampe fra organiske opløsningsmidler, eddikesyre, pereddikesyre, samt for stærke lugte og dampe, der kan genere arbejdsmiljøet.

Seneste maskine er en videreudvikling af den store eChem Ox, som er blevet døbt Cubair. Denne maskine virker sammen med Rhea desinfektionsmaskinen, men kan benyttes med andre typer. Fælles er, at den fjerner brintoverilten efter endt behandling og således er med til at sikre, at hele processen bliver kortere, samtidig med, at arbejdsmiljøet bliver endnu sikrere.

Udover eCHEM-serien, kan vi også tilbyde andre løsninger fra Airinspace. Herunder de avancerede Immunair og Plasmair, der begge er særligt målrettet hospitaler og sundhedsindustrien hvor de sikrer den renest mulige luft, helt fri for luftbårne, patogene mikroorganismer, f.ex. sporer.

Luftrensere af høj kvalitet

Til virksomheder og institutioner, og til private, der har brug luftrensere af høj kvalitet, tilbyder vi to stærke luftrensere: Vores egen – og markedets kraftigste i sin kategori: CPH Clean Air HC800 samt en mindre model fra producenten De’Longhi. Begge maskiner er testet på Teknologisk Institut, bruger ikke kemi og udleder ikke ozon. Man er altid velkommen til at have en af vores luftrensere på prøve for at sikre, at den lever op til forventningerne.

HC800 kan rense 800 kubikmeter luft i timen. Det betyder at selv svære udfordringer, som f.ex. røg, klares i løbet af få minutter. Derudover kan HC800rense luften i selv meget store rum, på gangarealer osv.

De’Longhi AC 230 er bedst på kvalitet og ydeevne i forhold til prisen – uden at gå på kompromis med evnen til at fjerne uønskede partikler helt, og én gang for alle.

Begge luftrensere har gennemtænkte og effektive filterkombinationer der fjerner bl.a. større og mindre partikler, røg, lugt, støv, insekter, gasser og bakterier.

Du kan købe maskinerne direkte i vores webshop, med fri levering i hele Danmark og du er altid velkommen til at kontakte os for en snak.

Din kurv
© 2020 Copenhagen Clean Air Company ApS | Webshop af MerkurNord
crosschevron-down