Luftrensning

CPH Clean Airs egen HC800, markedets kraftigste model til kontor- og hjemmebrug

Hvorfor CPH Clean Air?

CPH Clean Air er bl.a. eksperter i luftrensning – som navnet også ydmygt antyder.

Vi har siden 2009 leveret luftrensere i mange størrelser og til mange behov. Fx. store, avancerede luftrensere til hospitaler, men især mindre og mellemstore luftrensere, af lige så høj kvalitet, til institutioner, private og virksomheder. Vi leverer kun effektive og driftssikre luftrensere og alle maskiner er gennemtestede, typisk på Teknologisk Institut, inden de slippes ud for at gøre deres arbejde: At fjerne uønskede partikler fra luften vi alle indånder når vi opholder os indendørs.

Vores priser på både luftrensere og tilbehør til disse (fx. filtre) er rimelige og du er som kunde sikker på at få fuld valuta for dine penge. Du kan også være sikker på, at vi tager en fejlkøbt luftrenser retur med fuld refundering af dine penge. Og det er dig der bestemmer om det er et fejlkøb.

Køb vores luftrensere her.

Lidt om hvad vi indånder

Luften indendørs er op til 5 gange mere forurenet end den udenfor. Alle mulige – og umulige – partikler: støv, luftforurening, pollen, røg, lugte, allergener fra kæledyr og mikroorganismer, hænger i den luft vi alle indånder.

20% af alle mennesker lider i større eller mindre grad af allergi og de fleste af os generes af de partikler, som ophobes i vores boliger og institutioner samt på vores arbejdspladser. Partikler varierer meget i størrelser, men flyder som oftest uhindret rundt i luften. Vi bruger op til 85% af vores tid indenfor og allergi kan sjældent kureres, kun holdes nede.

Ud over det vi selv tilfører indeklimaet, som f.eks. røg, hår fra dyr og dårlig udluftning, er det oftest støvmiderne der bidrager mest til det dårlige indeklima. De gemmer sig i madrasser og tæpper, dyner og puder og lever bl.a. af de døde hudceller vi efterlader os overalt. Det er i øvrigt støvmidernes afføring der sætter gang i allergiske reaktioner hos mange støvallergikere. Mums!

Hvad kan man gøre?

Vi er 100% for forebyggelse når det gælder indeklima og vi lægger ikke skjul på, at man kan komme langt med hyppig udluftning, grundig rengøring og sund fornuft i det hele taget. Det er bare ikke altid helt nok – og slet ikke i en travl og hektisk hverdag og/eller når vejret ikke tillader at vi er ude eller kan lufte ud i den grad vi gerne vil.

CPH Clean Air anbefaler brugen af flytbare, selvstændige luftrensere og har udviklet maskiner der dækker de fleste behov OG ser godt ud.

Vi tilbyder luftrensere af høj kvalitet og med bred anvendelighed

Med Airinspace’s luftrensere har vi sat os helt i spidsen af feltet når det gælder avanceret, professionel luftrensning og dekontaminering. Airinspace’s luftrensere er til de komplekse behov, når kun det bedste er godt nok og det kan være et spørgsmål om liv eller død. Effekten er altid testet og dokumenteret.

Løsningerne er særligt målrettet hospitaler og sundhedsindustrien, men er også oplagte for laboratorier, virksomheder og institutioner, der har behov for de bedste og mest veldokumenterede løsninger.

Læs mere om Airinspace her

Til institutioner, virksomheder og private, der har brug for luftrensere til hverdagsbrug, af høj kvalitet, tilbyder vi vores to stærke luftrensere: Markedets kraftigste i sin kategori: CPH Clean Air HC800 samt en mindre model HCC320. Begge maskiner er testet på Teknologisk Institut, bruger ikke kemi og udleder ikke ozon. Du er altid velkommen til at have en af vores luftrensere på prøve for at sikre, at den lever op til forventningerne.

HC800 kan rense 800 kubikmeter luft i timen. Det betyder at selv svære udfordringer, som f.ex. røg, klares i løbet af få minutter. Derudover kan HC800rense luften i selv meget store rum, på gangarealer osv.

HCC320 er bedst på kvalitet og ydeevne i forhold til prisen – uden at gå på kompromis med evnen til at fjerne uønskede partikler helt, og én gang for alle.

Begge luftrensere har gennemtænkte og effektive filterkombinationer der fjerner bl.a. større og mindre partikler, røg, lugt, støv, visse gasser og mikroorganismer.

Du kan læse mere om maskinerne her og købe maskinerne direkte i vores webshop, med fri levering i hele Danmark og du er altid velkommen til at kontakte os for en snak.

Tips til anskaffelse af en luftrenser:

10 gode råd inden du anskaffer en luftrenser

  1. Hvor meget luft kan luftrenseren ’flytte’? Vælg en maskine, der har den rette kapacitet. Undersøg maskinens CADR = ’Clean Air Delivery Rate’.
  2. Du skal sikre dig, at filtertypen passer til dine behov. For eksempel er aktivt kul nødvendigt, hvis du vil fjerne røg og lugt. Et HEPA-filter fjerner fine partikler som fx pollen.
  3. Køb kun luftrensere, der er testet af en uvildig aktør fx Teknologisk Institut
  4. Overvej, om der er visse egenskaber, luftrenseren skal have? Det kunne være fjernbetjening, børnesikring, indikation af luftkvalitet, osv.
  5. Hvor meget støjer luftrenseren? Hvis den skal være tændt om natten, skal den kunne køre ved maksimalt 30dB på laveste niveau. Se også, om lys i displayet kan slukkes om natten.
  6. Er der forfilter på luftrenseren, og er det let at vaske/rengøre? Det er især vigtigt, når den står i et røg- eller støvfyldt miljø.
  7. Er luftrenseren testet for afgivelse af ozon? Den må ikke afgive ozon; heller ikke over tid.
  8. Benytter luftrenseren kemikalier til at fjerne lugt? I så fald skal du være bevidst om, at selvsamme kemi bliver indåndet af de personer, der opholder sig i rummet.
  9. Luftrensere kan købes for billigt – men også for dyrt. En anstændig ’begynder’ luftrenser vil typisk koste omkring 3.000 kr., en større maskine ca. 6.000 kr. og en kraftig 12.000 kr. (priser inkl. moms) Husk: En luftrenser skal være så enkel, at du selv kan installere og vedligeholde den.
  10. Hvis en luftrenser lyder for god til at være sand. Så er den det nok.

Ring eller skriv hvis du vil vide mere om CPH Clean Airs Luftrensere og husk: Hvis du fortryder, er der fuld returret på alle luftrensere.

Din kurv
© 2024 Copenhagen Clean Air Company ApS | WebShop af MerkurNord
crosschevron-down