Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for CPH Clean Air

Du handler med:

Copenhagen Clean Air Company aps (forkortet: CPH Clean Air)

Fjeldhammervej 5-9

2610 Rødovre

CVR: 32 46 97 28

Spørgsmål vedrørende levering og betaling m.v. kan ske på telefonnummer 70 23 83 03 eller på mail til support@cphcleanair.com. CPH Clean Air tager forbehold for trykfejl, moms- og afgiftsændringer samt forsinket eller mangelfuld levering som følge af force majeure begivenheder. Det er 100% sikkert at handle online hos CPH Clean Air.

Et køb foreligger når CPH Clean Air sender dig en faktura, og således bekræfter afsendelse af din ordre. Du opfordres til at udskrive fakturaen, idet denne kan være relevant i forbindelse med ombytning, fortrydelse eller reklamation. Faktura fremsendes elektronisk med e-mail.

Alle opgivne priser er inkl. moms og i danske kroner. Den gældende pris er altid den der fremgik af hjemmesiden, ud fra den pågældende vare, den, på tidspunktet for bestillingen.

Levering

CPH Clean Air leverer til hele Danmark med GLS og levering kan forventes indenfor 1-3 dage fra bestilling. Alle forsendelser leveres fragtfrit.

Personoplysninger

Det er nødvendigt for at behandle dine ordrer at du oplyser dit navn, adresse (evt. anden leveringsadresse) og din e-mail. Oplysningerne behandles sikkert og fortroligt, og videregives ikke til tredjepart. Oplysningerne vil ikke blive brugt i markedsføringssammenhæng.

Vi vil kun sende dig nyhedsbreve, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, og vi vil kun gemme kundeoplysninger hvis du opretter et kundelogin (udover hvad der er nødvendigt af hensyn til regnskab jvf. bogføringsloven). Det er ikke nødvendigt for at handle i webshoppen at du har et kundelogin. Her kan du læse mere om vores persondatapolitik.

Betaling

CPH Clean Air modtager betaling med Dankort, VISA/Dankort, Visa, Visa Elektron, MasterCard, MasterCard Direct og Maestro. Betaling trækkes først fra et betalingskort, når varen er afsendt fra vores lager.

Erhvervskunder (med CVR/momsnummer eller EAN/GLN-nummer) kan endvidere betale via faktura. Man skal oprette et kundelogin med CVR/momsnummer eller EAN/GLN-nummer, og herefter rette henvendelse til CPH Clean Air på info@cphcleanair.com og blive godkendt som erhvervskunde med fakturabetaling, før man kan betale med faktura.

Fortrydelsesret

Du kan altid fortryde et køb inden for 14 dage efter forbrugeraftaleloven. Fristen regnes fra den dag du har fået varen. Inden udløbet af fortrydelsesfristen skal du tilbagesende det modtagne til CPH Clean Air. Det er tilstrækkeligt, at du inden fristens udløb har overgivet det modtagne til postvæsenet eller en anden virksomhed, som har påtaget sig forsendelsen. Hvis du vil sikre dig bevis for, at du har fortrudt rettidigt, kan du f.eks. gemme kvitteringen for forsendelsen.

Har CPH Clean Air i henhold til aftalen leveret en erstatningsvare, fordi den pågældende vare som helhed ikke kunne leveres, påhviler omkostningerne ved returnering dog CPH Clean Air. Du kan også fortryde aftalen ved at undlade at modtage varen eller undlade at hente den på posthuset mv. Det er som hovedregel en betingelse, at du kan tilbagegive varen i væsentlig samme stand og mængde, som da du modtog den. Fortrydelsesretten gælder ikke for varer, som du har taget i brug, hvis det efter varens art er åbenbart, at brugen medfører en formindskelse af varens salgsværdi. Betaling for returnering af varer sker for kundens egen regning, med mindre der er tale om defekte eller ikke bestilte vare iflg. den fremsendte kvittering for købet.

Reklamationsret

Som forbruger har du 24 måneders reklamationsret på alle varer og ydelser. Du kan således ikke påberåbe dig fejl og mangler, der viser sig 24 måneder efter varens levering. Reklamationsretten bortfalder, hvis manglen er forårsaget af dig, eksempelvis som følge af fejlagtig eller uautoriseret reparation eller brug, hvis serienummer er fjernet eller ødelagt samt hvis varen har været tilsluttet forkert eller med ukorrekt spænding/strømart. Når vi har gjort os bekendt med din reklamation, kontakter vi dig pr. e-mail for at aftale det videre forløb.

Varer der returneres skal ledsages af enten ordrebekræftelse, faktura eller lignende dokumentation i original eller kopi.

Såfremt varen indenfor reklamationsfristen viser sig at være behæftet med fejl eller mangler, påtager CPH Clean Air sig at udbedre sådanne fejl og mangler indenfor rimelig tid. Hvis det viser sig ikke at være muligt - eller det ikke af CPH Clean Air skønnes hensigtsmæssigt - at reparere varen eller ydelsen, påtager CPH Clean Air sig i stedet at levere en ny fejlfri vare eller ydelse efter modtagelsen af den defekte vare eller ydelse. Hvis hverken reparation eller omlevering er mulig, refunderer CPH Clean Air i stedet købesummen.

Returnering

Returvarer skal, medmindre andet aftales, sendes til:

CPH Clean Air

Fjeldhammervej 5-9

2610 Rødovre

Det er desværre ikke muligt at returnere varer personligt på vores adresse.

Din kurv
© 2020 Copenhagen Clean Air Company ApS | Webshop af MerkurNord
crosschevron-down