Her er vi og her bruges vores løsninger

Vi leverer til en lang række kunder inden for hospitals- og sundhedsvæsnet, kommuner, laboratorier og industri og i transportsektoren.

Vores løsninger bruges aktivt og er til stede på de fleste af landets hospitaler og sygehuse, laboratorier, plejehjem og plejeboliger, daginstitutioner, hjælpemiddeldepoter og hjælpemiddelcentraler, i medicinalindustrien og anden produktion og til desinfektion i transportsektoren (køretøjer og fly).

Vores kunder

Du kan her se en række af de kunder der aktivt bruger vores løsninger og produkter:

På hospitaler er det især vores desinfektionsmaskiner der bruges til desinfektion af stuer, hvor patienter med stærk luftbåren smitte har ligget. Effektiv desinfektion er et vigtigt redskab for at bekæmpe smitteveje. Vi er nu til stede på de største hospitaler i fire ud af de fem regioner, og flere og flere kommer til.

regh_logo_web
region-syddanmark-logo_color
region-sjlland
region-nordjylland-jpg

Vi samarbejder med og sælger til en række kommuner i hele landet. Det er forskellige af vores løsninger der i brug i kommunerne. Hjælpemiddeldepoter og hjælpemiddelcentraler bruger især vores desinfektionsmaskiner. En række plejehjem og midlertidige plejeboliger bruger også vores desinfektionsmaskiner, ligesom en del plejehjem, daginstitutioner og andre institutioner bruger vores luftrensere og luftfriskere.

kk-logo
Print
odense-kommune
lyngby-trbk-kommune-
roskilde-kommune
gentofte-kommune
GreveKommune_BYVÅBEN
kolding-kommune
silkeborg-kommune-lower
ballerup-kommune
albertslund-kommune
hrsholm-kommune
rudersdal_defaultbillede
bornholms-regionskommune
rdovre-kommune
brndby-kommune
billund-kommune
kge-kommune
hk_logo_logo_bl_200x60px
vejle-kommune
nstved-kommune
gyldborgsund-kommune
lolland-kommune
egedal_kommune
hillerd-kommune
logo
sor-kommune
viborg-kommune
holbk-kommune
varde-kommune

Vores desinfektionsløsninger er i brug på en lang række laboratorier i såvel medicinalindustrien, på universiteter og i andre virksomheder. Vi sælger også desinfektionsmaskiner til produktionsanlæg og storkøkkener. Endelig sælger vi luftrensere og luftfriskere til en lang række virksomheder.

Her er primært dem der bruger vores desinfektionsmaskiner:

novo-nordisk-logo
chrhansen-logo
fooddes-logo
DTU DK A3 RGB
FLS_PMS
sdu-logo-scaled
aulogo
thermofisher-logo
gteborgs-universitet-logo
stockholms-universitet-logo
university_of_helsinki.svg
folkhlsomyndigheten-logo
ti_dk_under_33pro_0812
alk-logo
ivftech-logo
experimentica
vita-verita-logo

Vores desinfektionsmaskiner bruges også til desinfektion af fly og af køretøjer, f.eks. ambulancer. En del af desinfektion af køretøjer sker i andet regi, bl.a. i kommuner, og fremgår ikke direkte af listen her.

Flere af vores maskiner bruger i forskellige dele af Flyvevåbenet, men også i den private luftfart ser vi et stigende behov for desinfektion efter smittebærende rejsende.

flv
atw-aal-logo
hw-kar-skjold_fritlagt
northflying
sun-air-logo
0