Mobiwatch

Virksomheden så dagens lys i oktober 2006 i Paris. Fra dag ét har Mobiwatch videreudviklet, produceret og markedsført teknologi til luftbåren rum- og overflade desinfektion ved brug af hydrogenperoxid. Luftbåren rum- og overfladedesinfektion handler i al sin enkelthed om at omdanne en væske til såkaldt “tør” tåge (=forstøvning =partikler <10μm). Denne tåge mætter fuldstændigt rummet og desinficerer alle overflader, tilgængelige som utilgængelige.

Mobiwatch har udviklet og testet en protokol der lever op til den franske (EU’s eneste) norm for rum- og overfladedesinfektion NF T72-281. Alle Mobiwatch maskiner produceres og kvalitetstestes i Frankrig.

Airinspace

Med afsæt i rumforskning er Airinspace i dag en globalt førende virksomhed inden for innovativ luftbehandling, -rensning og desinfektion generelt. Airinspace udvikler mobile og permanente løsninger til udryddelse af farlig og sygdomsfremkaldende mikrobiologi, fjernelse af uønskede partikler samt uskadeliggørelse af giftige og sundhedsskadelige gasser og molekyler. Airinspace tilbyder et bredt spekter af løsninger til fjernelse af luftbårne mikroorganismer: bakterier, sporer, svampe og virus.

Airinspace’ desinfektionsteknologi byder på flere løsninger der alle lever op til den franske (EU’s eneste) norm for rum- og overfladedesinfektion NF T72-281.

Airnote

Airnote teknologien var tidligere kendt under navnet Cleanaer og ejes og produceres i dag af det japanske firma Sumitomo Chemical. I forbindelse med overtagelsen af teknologien har Sumitomo forfinet og kvalitetssikret produkterne i endnu højere grad og kan i dag tilbyde en luftrenser og luftfrisker som ingen anden.

Airnote kan meget mere end en traditionel luftrenser. ’Liquidions’ teknologien er unik. De små, ladede ioner renser først og fremmest luften for uønskede partikler, men muligheden for yderligere friskning af luften findes også. Vi kalder det ’stor videnskab i en lille dråbe’.

De’Longhi

Brugervenlige produkter der altid tilbyder “noget særligt”. De’Longhi er en autoritet inden for kaffe, komfort og udvalgte køkken- og husholdningsmaskiner. Produkterne appellerer til kræsne forbrugere, der ønsker en stærk kombination af stil og ydelse. Enhver De’Longhi-oplevelse bør føles ’Bedre hver dag’. Vi har udvalgt enkelte De’Longhi produkter, der forbedrer indeklimaet i boliger såvel som på arbejdspladser, kontorer, i mødelokaler og andre steder hvor man ønsker en bedre luftkvalitet i hverdagen.

0