Indeklima

Luften i vores hjem er op til 5 gange mere forurenet end udenfor. Partikler og allergener fra kæledyr, støv og luftforurening, samt pollen, røg, lugte og bakterier hænger i den luft vi alle indånder.

20% af alle danskere lider i større eller mindre grad af allergi og de fleste af os generes af de partikler, som ophobes i vore hjem og som uhindret flyder rundt i luften. Vi bruger op til 85% af vores tid indenfor og allergi kan sjældent kureres, kun holdes nede.

Ud over det vi selv tilfører indeklimaet, som f.eks. røg, hår fra dyr og dårlig udluftning, er det oftest støvmiderne der bidrager mest til det dårlige indeklima. De gemmer sig i madrasser og tæpper, dyner og puder og lever bl.a. af de døde hudceller vi efterlader os overalt. Det er i øvrigt støvmidernes afføring der sætter gang i allergiske reaktioner hos mange støvallergikere.

CPH Clean Air har siden 2009 arbejdet tæt sammen med Airnote (der tidligere hed Cleanaer), og forhandlet deres unikke luftfriskere.

Vi er 100% for forebyggelse når det gælder indeklima, og lægger ikke skjul på, at man kan komme langt med hyppig udluftning, grundig rengøring og sund fornuft i det hele taget. Det er bare ikke altid helt nok – og slet ikke i en travl og hektisk hverdag.

Airnote luftfrisker

Denne lille og kompakte luftfrisker fra Airnote fjerner de uønskede partikler fra luften, og giver et godt og sundt indeklima.

Den udsender små dråbepartikler, der er lette nok til at flyde gennem luften, men tilstrækkelig elektrisk ladet til at de binder 99,9% lokalets uønskede partikler til sig, og fører dem mod gulvet, hvor de nemt tages i den almindelige rengøring.

Der er udviklet en række parfumerede versioner, så Airnote ikke bare kan rense, men også friske luften. Airnote er yderst kompakt og fylder mindre end en liter mælk.

Den er nem at installere, uafhængig af elforsyning (batteridrevet) og kræver ingen vedligeholdelse. Airnote er 100% fri for ozon og fuldstændig stille. Airnote virker med det samme og fjerner hurtigt de uønskede partikler fra dit luftrum.

Airnote er velegnet til både privat brug, til institutioner og virksomheder.

Fordele ved Airnote:

  • Stille
  • Trådløs
  • 100% fri for ozon
  • Kompakt (kun 28x4x4,5cm)
  • Vedligeholdelsesfri

Du kan købe Airnote direkte i vores webshops, og få den gratis leveret til hele Danmark.

Airnote

Denne luftrenser fra Airnote fylder ikke mere end en mælkekarton, og fjerner hurtigt og effektivt partikler fra luften, så du får et sundt og godt indeklima. Du kan købe den i vores webshop, med fri levering i hele Danmark.

0