SaniVap – biologisk damprengøring og desinfektion af overflader

SaniVap er effektiv og miljøvenlig rengøring og desinfektion med damp. Helt uden brug af kemiske stoffer, er SaniVap løsningen på økologisk og biologisk rengøring, der samtidig er effektivt, ergonomisk og brugervenligt.

SaniVap har mere end 15 års erfaring, og har udviklet en hel serie af professionelt tilbehør til et hvert behov. Det er designet til et godt arbejdsmiljø, og til at komme rundt der, hvor det kan være svært med andre typer af rengøring. F.eks. er der udviklet særligt tilbehør til at komme godt rundt om alle hjørner på genstande som møbler og hjælpemidler, og som noget af det nyeste, er der også udviklet et mundstykke, der gør det muligt at damprense afløb på f.eks. vaske, hvor mange bakterier kan gemme sig.

Biorengøring med damp – sparer på vand, men ikke på effekten

SaniVap rengører med vand, der varmes op til 165 grader så det bliver til damp, og aldrig kommer under 95 grader når det når til mundstykket. Sammen med specialtilpassede mikrofiberklude, giver det en effektiv rengøring – og samtidig spares der på vandet og dermed skånes miljøet.

SaniVap sørger desuden for effektiv desinfektion af overfladerne. Med ren brug af vanddamp, er der dokumenteret antimikrobiel effekt på vegetative bakterier, svampe, virus og turberkel bakterier. Med tilføjelse af hydrogenperoxid er der desuden dokumenteret antimikrobiel effekt overfor bakteriesporer.

Dokumenteret effekt

Vores løsninger er altid testet – både i virkeligheden og på uafhængige laboratorier. Vi har også fået testet SaniVap for den desinficerende effekt.

Læs den uafhængig CEI-vurdering fra Statens Seruminstitut her.

SaniVap kan leveres på en vogn, der gør den nem at transportere rundt – med alt tilhørende udstyr lige ved hånden.

Videoen her under viser hvordan SaniVap kan rengøre en vask og pumpe damp ned i afløbet, der effektivt renses for både biofilm og mikroorganismer helt ned til efter vandlåsen.

På denne, lidt længere instruktionsvideo, demonstreres SaniVaps basale funktioner, samt rengøring og desinfektion af en seng.

0