Airinspace Rhea

Franske Airinspace leverer to modeller, der lige nu udgør vores hovedprodukt inden for rumdesinfektion: Den lille mobile Rhea Compact og den noget større luksusmodel Rhea Titan.

De er begge særligt designet til brug på hospitaler, hvor også luftrensere fra Airinspace benyttes over hele verden. ‘

Begge Rhea-maskiner er valideret i forhold til en lang række desinfektionssituationer og løsningerne kan således forprogrammeres og skræddersys særlige behov.

Rhea Compact vejer kun 8kg og er vores letteste maskine. Den er meget brugervenlig via sin interaktive touch screen, og dækker normalt op til ca. 300 m³. Rhea Compact kan også levere en sporbarhedsrapport via USB-stik.

Rhea Titan er vores robotflagskib. Den er noget større, og har grundlæggende samme effekten som Rhea Compact. Men til gengæld er Rhea Titan den ultimative desinfektionsrobot når det kommer til brugervenlighed, hastighed og sporbarhed.

Her er Rhea Titans fordele, ekstra features og unikke egenskaber i forhold til Rhea Compact:

  • 2 dyser ( det betyder halvering af tidsforbrug på sprayfasen).
  • RFID-læser for identifikation af specifikke rum/områder samt kemibeholder (dunk).
  • Fjernbetjening.
  • Tilkobling af to dunke.
  • Automatisk kontrol af forbrug og niveau af kemi.
  • Integreret opbevaringsrum til sikkerhedsudstyr m.v.
  • Sporbarhed via USB-stik eller printer.
  • Mulighed for automatisk kommunikation med eCHEM luftrenser*.

* Airinspace eCHEM luftrenser, ser herunder.

Øverst ses den lille og kompakte Rhea Compact, der er meget mobil og nem at flytte fra sted til sted.

Nederst er den noget større Rhea Titan, der er det ultimative flagskib inden for rumdesinfektion.

eCHEM OX luftrenser – den ultimative partner for Rhea Titan

Airinspace har udviklet flere luftrensere, herunder eCHEM OX, der kommunikerer direkte med Rhea Titan. Den er specielt udviklet til at fjerne brintoverilten fra luften når kontakt-/behandlingsfasen er overstået, typisk efter en halv time. eCHEM luftrenseren kan cirkulere 1.800 m³ luft i timen hvilket betyder, at den samlede behandlingstid kan forkortes betragteligt.

En samlet cyklys med desinficering med en Rhea og efterfølgende luftrensning, vil kunne ske på kun 76 minutter – fra start til rummet har en H2O2-koncentration på under 1 ppm. Dermed vil tiden et lokale er ude af brug, kunne reduceres betragteligt.

Det giver oplagte driftsmæssige fordele og en mere effektiv kapacitets- og lokaleudnyttelse. Det kan give klare fordele på f.eks. hospitaler og sygehuse, hvor det er afgørende at kunne udnytte de lokaler der er til rådighed så effektivt som muligt.

Bemærk eChem luftrenseren kan benyttes med alle desinfektionsmaskiner baseret på brintoverilte i aerosol eller dampform, altså ikke kun Rhea Titan. Men Rhea Titan og eChem kan kommunikere direkte med hinanden.

eCHEM OX kan kommunikere direkte med Rhea Titan. Den fylder lige så meget, men med en samlet cykles med begge maskiner, kan desinfektion af et rum og efterfølgende luftrensning ske hurtigt og effektivt, så lokalet er hurtigt igen er klar til brug.

Læs mere om eCHEM OX og andre luftrensere fra Airinspace her.

0