Mobiwatch

Mobiwatch står bag to modeller til rumdesinfektion: Minibio og Maxibio.

De er begge nogle meget robuste maskiner og benyttes i alt fra avancerede laboratorier til flyvemaskiner, på hospitaler og i plejeboliger. De er fuldt ud mobile (de vejer kun henholdsvis 9 og 13 kg) og kan leveres med både manuel og programmerbar timer, så de nemt kan startes tidsforskudt, uden personale behøver at være i rummet.

  • Minibio dækker små rum og køretøjer og op til lokaler og boliger på 150m³ – ved gunstige forhold op til 250m³.
  • Maxibio dækker op til 250m³, men er for kraftig til helt små rum/køretøjer.

Ved behov for desinfektion af meget store områder kan flere maskiner indsættes sammen.

Dokumenteret effekt

Vi har fået lavet en uafhængig vurdering af Minibio og Maxibio af Central Enhed for Infektionshygiejne ved Statens Serumsinstitut.

De skriver i deres konklusion:

“Der foreligger dokumentation for, at produktet har den ønskede effekt over for vegetative bakterier, svampe, gærsvampe og sporer under rene forhold ved brug af NF T72-281-tests af desinfektionsmidler til rumdesinfektion.”

Læs hele vurderingen og konklusion her.

Kontakt os

CPH Clean Air er eneste forhandler af Mobiwatch i Skandinavien, enten direkte eller via partnere. Vi har leveret Mobiwatch til hospitaler og sygehuse, kommuner, laboratorier og en lang række virksomheder.

Ring eller skriv hvis du vil vide mere, eller hvis du er interesseret i at købe en desinfektionsmaskine fra Mobiwatch.

Du kan købe den helt rigtige desinfektionsvæske til Mobiwatch direkte i vores webshop, og få den gratis leveret. Bemærk du skal have en Mobiwatch-maskine for at kunne bruge væsken.

desinfektionsmaskine

Både Minibio og Maxibio ser ud som på billedet (billedet er af en Minibio). De har samme størrelse udvendigt, men vejer henholdsvis 9 og 13 kg.

Desinfektionsmaskine
0